10 EXKLUSIVA KEDJEHUS I ÅHUS

10 EXKLUSIVA KEDJEHUS I ÅHUS

Willa Nordic har skapat ett färdigt tomt- och huskoncept i ett unikt markområde med tio arkitektritade exklusiva kedjehus med äganderätt som har en tydlig gemensam identitet. Perfekt boende för familj eller par som prioriterar nybyggt, lättskött & fritid i skön omgivning med havet 800 meter från bostaden.

Husen är byggda i 1-plan i vinkel med 110 kvadratmeter boyta och stor carport samt 20 kvadratmeter isolerad förrådsbyggnad. Hög byggkvalité med fina materialval och påkostad standard. Genomtänkt och funktionell innemiljö, modern design med pulpettak. Husen får en härlig rymd med mycket ljus genom det sluttande innertaket som stiger från 2,40 meter till cirka 3 meter invändig takhöjd och med ett stort takfönster över köksön. Harmonisk och välkomponerad inredning.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med bra arbetsytor. Från vardagsrum når man enkelt den generösa uteplatsen på innergården med känsla av en atriumgård. Häck avskärmar mot grannen. Två wc/duschrum med kakel och klinkers och ett separat rum för tvätt. Tre ljusa sovrum, varav det större sovrummet ansluter till privat wc/dusch och klädkammare. Carport med plats för två bilar samt en separat isolerad förrådsbyggnad på 19,5 kvadratmeter. Den stora förrådsbyggnaden är förberedd för att dra in vatten- och avlopp och kan inredas till gästhus, hobbyrum m.m.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Viktor Hjälmeby på viktor.hjalmeby@willanordic.se.