Exklusiva kedjehus – live in Åhus

Vi erbjuder ett färdigt tomt- och huskoncept i ett unikt markområde med 10 arkitektritade exklusiva hus med äganderätt som har en tydlig gemensam identitet. Husen byggs i 1-plan i vinkel med 110 kvm boyta & stor carport samt 19,5 kvm isolerad förrådsbyggnad. Den stora förrådsbyggnaden är förberedd för att dra in vatten- och avlopp och kan inredas till gästhus, hobbyrum m.m. Perfekt boende för familj eller par som prioriterar nybyggt, lättskött & fritid i skön omgivning med havet 800 meter från bostaden. 5 hus är inflyttningsklara från juni 2019 och 5 hus från november 2019.
Läs mer om kedjehusen och se utrustning, planritningar med mera här…

Kvittenvägen 22

Kvittenvägen 22

Mer info kommer!

Läs mer

  • Mindre än 2 kilometer till Åhus medeltida centrum

  • Anslutning till naturreservatet

  • Cykelväg till centrum

  • Skogsstig till strand

  • Bra bussförbindelser (7 min. till Åhus Centrum, 33 min. till Kristianstad)

  • Dagis – kort promenad

  • Skola – buss eller cykel 10 min

  • Strand 800 m

  OM SÖDRA ÄSPET

  Cykelväg till centrum

  Willa Nordic området ligger ca 600 meter från Hanöbuktens milsvida sandstrand och endast ca 1600 meter från gamla bron i småbåtshamnen med dess idylliska krogliv . Bra förbindelser, buss, bil, promenad i skog eller på trottoar/cykelväg

  Natur i Äspet

  På södra sidan om Helgeå återfinns naturreservatet Äspet med dess långgrunda, vitskimrande och barnvänliga sandstrand. Här råder lugn och du kan njuta av en fantastiskt vacker finkornig sandstrand och en utsikt som är hänförande.

  Tall och Sand

  Genom tallkogen strax söder om Åhus småbåtshamn öppnar Hanöbuktens milslånga sandstränder upp i ett magiskt panorama mot Österlen i söder. I denna tallskog erbjuder nu Willa Nordic 15 villatomter bara en kort skogspromenad till badstrand med dess böljande sanddyner.

  Sol och bad

  Längs inspirerande vägar i kustlandskapet finns utmärkta möjligheter att njuta av sol och bad i naturskön miljö. Hanöbukten erbjuder milslånga breda, gnistrande och mjukt kuperade sandstränder skyddade av tätvuxen barrskog. Här är vattnet kristallklart och havsbottnen jämn och fast. Längs denna kust kan du hitta en egen strand för ostört solbad eller en strand full med liv och rörelse.

  OM ÅHUS

  Åhus är en sommarort med pendlingsavstånd till Kristianstad (ca 19 km).

  I centralorten Åhus finns god service i form av, läkarmottagning, bra kommunikationer med Kristianstad (dagtid var 20:e minut), livsmedelsaffärer, systembolag etc.

  Här finns en högt rankad golfbana (36 hål) som ligger centralt i samhället samt en småbåtshamn som flitigt frekventeras av fritidsbåtar. I hamnområdet finns gott om restauranger sommartid, några restauranger har öppet även vintertid. Åhus är ett lugnt område med skolor och dagis som har ett gott renommé!

  Ett boende för den som uppskattar skog och sandstrand! Tillfälle!

  Live in Åhus

  KONTAKT

  Jenz Mårtensson

  Försäljning tomt
  Direktnr: 044-24 74 44
  info@martenssonmaklare.se

  Mårtensson Mäklare
  Köpmannagatan 27, 296 31 Åhus

  Jonas Nordström

  Försäljning hus
  Mobil: 0709-62 62 73
  jonas.nordstrom@willanordic.se

  Willa Nordic AB
  Köpmannagatan 19, 296 31 Åhus

  SaveSave