Exklusiva villatomter – live in Åhus

  • Skogstomter i söderläge 800 meter från stranden

  • Mindre än 2 kilometer till Åhus medeltida centrum

  • Anslutning till naturreservatet

  • Cykelväg till centrum

  • Skogsstig till strand

  • Bra bussförbindelser (7 min. till Åhus Centrum, 33 min. till Kristianstad)

  • Alla villatomter har minst en tomtgräns mot tallskog

  • Dagis – kort promenad

  • Skola – buss eller cykel 10 min

  • Strand 800 m

Husförslag

Vi på Willa Nordic skräddarsyr ert hus från vitt papper till ett pris som vi är överens om innan vi börjar skissa. Vi tänker oss ett tallskogskvarter med enplanshus och fasadmaterial som gör att husen smälter in i naturen; mycket träfasader i obehandlat virke som får gråna vackert med åren, svarta slammade fasader eller kanske granpanel endast behandlat med järnvitriol… Hela området kommer att upplevas exklusivt och naturnära.

Vi skapar ert hus precis som ni vill ha det. Våra arkitekter och projektledare är med genom hela processen tills ni flyttar in i ert nya hem. Första steget är ett förutsättningslöst möte där vi får beskriva vad Willa Nordic kunderna ofta upplever som en slags extra dimension av genomtänkt perfektion, på plats i Södra Äspet eller på vårt kontor i Åhus.

Med generösa byggrätter på 25 % av tomtarealen erbjuder vi markpriser från 975 000 kr.

Alla tomter har minst en tomtgräns mot tallskogen och varierar i storlek mellan 800 – 1200 kvm.

Kontakta Jonas Nordström på: 0709-62 62 73 eller på jonas.nordstrom@willanordic.se

Live in Åhus

New England A2635

Willa Nordic skapar allt från herrgårds lika New England hus med avtryck från städer som New Port på USA’s östkust. Till mindre New England hus som inspirerats från Martha´s Vineyard.

ONV Bolig A4

ONV Bolig är ett prisbelönt danskt designteam med arkitekter och designers som har tagit fram en helt ny kollektion kvalitetshus med mycket hög designgrad.

Hus med attityd H1 – 131

– Jag laborerar mycket med olika takhöjder vilket skapar spännande rymd och upplevelser i rummet. Husen upplevs som mycket större än vad de är, säger Nils Nordkvist.

Moderna hus

Willa Nordic skapar ditt unika boende från ett vitt papper enligt dina önskemål och behov. Inspireras gärna av några av de 3500 hus vi skapat. Se inspirations bilder här…

New England – Rockland

Willa Nordic skapar mindre New England hus som inspirerats från Martha´s Vineyard. Dessa hus gör sig väl bland tallarna nära stranden i Södra Äspet.

Hus med attityd

– Jag laborerar mycket med olika takhöjder vilket skapar spännande rymd och upplevelser i rummet. Husen upplevs som mycket större än vad de är, säger Nils Nordkvist.

OM SÖDRA ÄSPET

Cykelväg till centrum

Willa Nordic området ligger ca 800 meter från Hanöbuktens milsvida sandstrand och endast ca 1600 meter från gamla bron i småbåtshamnen med dess idylliska krogliv . Bra förbindelser, buss, bil, promenad i skog eller på trottoar/cykelväg

Natur i Äspet

På södra sidan om Helgeå återfinns naturreservatet Äspet med dess långgrunda, vitskimrande och barnvänliga sandstrand. Här råder lugn och du kan njuta av en fantastiskt vacker finkornig sandstrand och en utsikt som är hänförande.

Tall och Sand

Genom tallkogen strax söder om Åhus småbåtshamn öppnar Hanöbuktens milslånga sandstränder upp i ett magiskt panorama mot Österlen i söder. I denna tallskog finns nu endast 18 villatomter kvar av totalt 50. Tomterna ligger en kort skogspromenad till badstrand med dess böljande sanddyner.

Sol och bad

Längs inspirerande vägar i kustlandskapet finns utmärkta möjligheter att njuta av sol och bad i naturskön miljö. Hanöbukten erbjuder milslånga breda, gnistrande och mjukt kuperade sandstränder skyddade av tätvuxen barrskog. Här är vattnet kristallklart och havsbottnen jämn och fast. Längs denna kust kan du hitta en egen strand för ostört solbad eller en strand full med liv och rörelse.

OM ÅHUS

Åhus är en sommarort med pendlingsavstånd till Kristianstad (ca 19 km).

I centralorten Åhus finns god service i form av, läkarmottagning, bra kommunikationer med Kristianstad (dagtid var 20:e minut), livsmedelsaffärer, systembolag etc.

Här finns en högt rankad golfbana (36 hål) som ligger centralt i samhället samt en småbåtshamn som flitigt frekventeras av fritidsbåtar. I hamnområdet finns gott om restauranger sommartid, några restauranger har öppet även vintertid. Åhus är ett lugnt område med skolor och dagis som har ett gott renommé!

Ett boende för den som uppskattar skog och sandstrand! Tillfälle!

Live in Åhus

KONTAKT

Jenz Mårtensson

Försäljning tomt
Direktnr: 044-24 74 44
info@martenssonmaklare.se

Mårtensson Mäklare
Köpmannagatan 27, 296 31 Åhus

Jonas Nordström

Försäljning hus
Mobil: 0709-62 62 73
jonas.nordstrom@willanordic.se

Willa Nordic AB
Köpmannagatan 3, 296 31 Åhus